Despre Noi

Uleiuri presate la rece marca Cardinal


2E prod este prima firma din Romania care a fabricat si promovat ulei presat la rece extravirgin.


poza_pag1

2E prod este prima firma din Romania cu certificare ecologica pentru tehnologiile de fabricatie in domeniul uleiurilor presate la rece, in conformitate cu Regulamentul Consiliului European 2092/91 cu privire la productia produselor agroalimentare biologice.
Uleiurile presate la rece extravirgine Cardinal sunt fabricate printr-o tehnologie unica, originala, cu utilaje concepute si realizate in cadrul firmei producatoare 2E PROD din Alexandria judetul Teleorman.
Uleiurile Cardinal au un rol foarte important in alcatuirea unei diete echilibrate si sanatoase si sunt bogate în substante nutritive. Au gust foarte placut, vâscozitate si aroma aparte. Inlocuind consumul de ulei rafinat cu cel de uleiuri presate la rece extravirgine, veti realiza cu succes profilaxia imbatranirii precoce si veti rezolva multe probleme de sanatate.
Uleiuri presate la rece Cardinal
Preparate printr-o tehnologie bio, fara aport termic sau chimic, aceste uleiuri presate la rece extravirgine Cardinal sunt fabricate intr-o gama diversa: ulei de floarea soarelui, ulei de dovleac, ulei de susan, ulei de mac, ulei de in, ulei de germeni de grau, ulei de nuca, ulei de soia,ulei de masline,ulei de catina,ulei din seminte de struguri. Calitatea produselor noastre incepe de la selectia atenta a semintelor. Alegem cu grija doar seminte naturale, de cea mai buna calitate.
Cititi mai multe despre firma 2E prod si uleiurile Cardinal …