Ulei de floarea soarelui presat la rece

Ulei de floarea soarelui


ulei de floarea soarelui Cardinal

Uleiul de floarea soarelui Cardinal este un ulei presat la rece, extravirgin, un aliment absolut natural.

ulei de floarea soarelui 1 litru

 

Contine 100% ulei de floarea soarelui pur, cu urmatoarele proprietati fizice si organoleptice:

  • culoare galbena, de o limpiditate stralucitoare
  • gust uleios, usor dulceag, de seminte neprajite, extras direct din seminte de floarea soarelui selectionate pana la purificare completa.
  • miros discret, de seminte de  floarea soarelui, deosebit de placut.
  • consistenta sporita, data de continutul de ulei natural 100%, fara impuritati solide sau lichide, fara nici un adaos.

Se livreaza foarte proaspat, fara nici o urma de oxidare. Gradul de oxidare este masurat in laborator prin aciditatea foarte mica,  sub 1%, inscrisa pe eticheta produsului

 

 

 

Detalii produs

Ceea ce-l face deosebit calitativ fata de orice alta marca de ulei de floarea soarelui  sunt toate proprietatile sale specifice, date numai de tehnologia CARDINAL folosita la fabricarea lui:

  • este un ulei integral, care contine toti nutrientii, vitaminele si acizii grasi omega 3, omega 6 si omega 9 din uleiul natural .
  • nu are gust de amar sau iute si nici un fel de alt gust strain
  • nu are miros de amar sau iute si nici un fel de alt miros strain
  • nu afecteaza negativ gustul preparatelor in care se adauga ca ingredient.

Poate fi folosit la gatit fara probleme, fiind foarte consistent si spornic. Faptul ca nu contine nici un fel de substante chimice il fac un aliment hranitor si benefic pentru sanatate.

Folosit in stare cruda in salate sau la diferite preparate culinare gatite la foc, acest ulei de floarea soarelui confera mancarii proprietati curative si nutritive deosebite.

Proprietati curative specifice:

Datorita vitaminelor A si E administrarea lui intern in cure de 1-2 linguri inainte de masa sau folosirea in alimentatie diminueaza orice iritatii gastrice, ajuta la imbunatatirea vederii, intarzie imbatranirea pielii.

Folosit in masaje, sau ca unguent pentru maini si fata, are efect calmant asupra arsurilor usoare, pana la vindecarea acestora, precum si efecte vizibile in diminuarea ridurilor.

Datorita acizilor grasi polinesaturati ajuta la diminuarea colesterolului din vasele de sange si implicit in tratarea hipertensiunii arteriale.

Vitamina E este benefica si in prevenirea infarctului miocardic.