Uleiuri presate la rece CARDINAL

Garantia calitatii uleiurilor presate la rece extravirgine Cardinal


Sunt uleiuri 100% naturale, de o calitate deosebita.

Calitatea lor se obtine printr-o tehnologie speciala, tehnologia de fabricatie CARDINAL. Aceasta tehnologie este alcatuita dintr- o succesiune de operatiuni in exclusivitate mecanice. Toate operatiile din procesul de fabricatie se desfasoara in 3 etape principale:

 1. selectionarea atenta a semintelor
 2. prelucrarea foarte delicata a semintelor la temperaturi foarte bine controlate, pentru a avea garantia ca se obtine cu adevarat un ulei presat la rece.
 3. prelucrarea uleiului pana la cea mai inalta purificare a lui
 4. analize de laborator care verifica parametri finali ai uleiului obtinut. Valorile acestor parametri, ne dau certitudinea ca in timpul procesului de fabricatie s-au respectat cu strictete temperaturile scazute de extractie si rigurozitatea filtrarii, astfel incat uleiul contine toti nutrientii si vitaminele din seminte . Analizele de laborator ofera o garantie in plus ca s-au respectat toate normele igienico-sanitare si de siguranta alimentului, impuse prin legislatia UE.

Toate etapele de fabricatie se fac fara aport termic sau chimic, fara nici un adaos.

Operatiunile de ambalare se fac automat , evitandu-se la maxim contactul direct al uleiului cu operatorul.

11130386_348926351981332_2970770637687437216_o

 Ceea ce deosebeste tehnologia CARDINAL de toate cele folosite in prezent este tocmai aceasta capacitate de a pastra integral toate proprietatile nutritive si curative ale uleiului natural, vitaminele naturale si acizii grasi polinesaturati de tip omega 3, omega 6 si omega 9.

Tocmai continutul mare de vitamine si acizi grasi polinesaturati fac din uleiul presat la rece Cardinal un aliment care este nu doar foarte nutritiv, dar si benefic pentru sanatate, fiind un adjuvant natural in prevenirea si tratarea unor afectiuni.

O alta caracteristica importanta este prospetimea acestor uleiuri.

Tehnologia Cardinal, impreuna cu toate utilajele pe care se executa aceasta tehnologie, sunt concepute si realizate in exclusivitate la firma 2E-Prod. Fluxul tehnologic si controlul riguros al fiecarei etape fac ca procesul de fabricatie al uleiului sa se desfasoare in timp foarte scurt, cu maxima operativitate si produsul finit sa se livreze permanent in doar cateva zile de la fabricatie.

Nu veti gasi nicaieri in lume un alt producator care sa livreze tot timpul  ulei alimentar 100% natural, fara nici un conservant, foarte proaspat, imediat dupa fabricatie, direct in magazinul de desfacere sau chiar direct pe masa consumatorului final.

Uleiurile CARDINAL se deosebesc de oricare alta marca de uleiuri naturale prin calitati de exceptie:

Au o puritate maxima, verificata permanent prin analize de laborator interne, dar si la laboratoare specializate, care vizeaza:

 • lipsa oricaror corpuri straine
 • lipsa apei si a oricaror alte lichide straine
 • lipsa microorganismelor de orice fel
 • lipsa metalelor grele
 • lipsa pesticidelor
 • lipsa drojdiilor si mucegaiurilor
 • lipsa oricaror urme de rancezire sau mirosuri grele

Gustul si mirosul uleiurilor CARDINAL sunt intotdeauna discrete si placute, de seminte  neprajite.